GRATIS FRAGT TIL GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINIMUM 200 DKR

KONTAKT

Send os en besked

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg mine varer?

Dine varer bliver sendt med Danske Fragtmænd ved ordre på over 6 flasker, da de passer godt på flaskerne og sørger for de kommer helt frem. Ordre af 6 flasker og under bliver sendt med PostNord. Hvis du bestiller inden kl 11.00 på hverdage, prøver vi så vidt muligt at sende din varer på dagen til levering følgende hverdag. Bestillinger modtaget efter kl 11.00 vil blive sendt den efterfølgende dag. Bestillinger modtaget fredag efter kl 11.00 bliver sendt om mandagen. Vi leverer både til private og erhvervs adresser. Levering kun i Danmark.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme til at modtage?

Bestiller du til en erhvervsadresse kan vi levere også når du ikke er hjemme til at modtage. Bor du i lejlighed skal du være hjemme til at modtage ved ordre på mere end 6 flasker. Skriv i kommentar feltet hvis du ønsker special levering. Er du ikke hjemme og bor du i aflåst opgang vil vi så vidt muligt sende dine varer med PostNord eller GLS til en pakkeshop. 

Kan jeg bestille til bryllup og fester?

Skal du bruge drikkevarer til fest og bryllup så kontakt os for et tilbud. Vi leverer meget gerne til større arrangementer, vi skal blot have din bestilling ca. 3 uger før så vi kan garantere levering af et større parti. Kontakt os på nynne@gyldensteen.dk 

Kan jeg fortryde mit køb?

Købet er bindende efter du har betalt. Hvis du ikke er tilfreds med varerne efter modtagelsen skal du blot kontakte os, så finder vi en løsning. 

Hvad skal jeg bestille hvis jeg ikke tåler alkohol?

Udover vores æblemost kan du bestille vores alkoholfri æblecider. Den har 0.2% alkohol og betegnes derfor som alkoholfri. Vil du kun drikke 0,0% skal du bestille vores most varianter eller den hvide æblegløgg vi fører om vinteren. 


Gyldensteen Gods

Søger du information om Gyldensteen Gods såsom boligudlejning, produktion af løg og græskar, samt skovdrift skal du besøge www.gyldensteengods.dk eller kontakte Godskontoret på +45 6481 1058